Categorieën
Mobiel en Telecom

Gsm herstellen Antwerpen

Gsm herstellen Antwerpen

Vandaag wil ik jullie iets vertellen over GSM herstellen Antwerpen. Ik liep vorige week bellend door het centrum tot ik plots op mijn schouder getikt werd door een goede vriend. Ik schrok en liet mijn gsm op de grond vallen. Ik raapte hem snel van de grond, maar helaas was mijn scherm gebarsten en zat vol met soort van inkt vlekken. Op mijn vriend zijn gsm hebben we naar een herstel bedrijf gezocht en kwamen we al snel bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen uit. We belden en konden direct langskomen en wachten op de gsm reparatie. We pakte de metro en gingen direct op pad. Na 20 minuten kwamen we aan en gelukkig kon 1 van de monteurs ons gelijk helpen. Met een nieuw scherm zou alles weer opgelost zijn dacht hij.

Een gsm herstelling met een professionele aanpak

Toen we naar De Telefoon Reparatie Winkel belde voor een gsm herstelling zeiden ze ons al wat het ging kosten en dat het met een klein uurtje hersteld zou zijn. We kwamen de winkel in Antwerpen binnen. Vulde mijn gegevens in en mijn gsm werd direct onder handen genomen. Wij konden intussen lekker warm wachten onder genot van een kopje thee. Ik vroeg mijn vriend online verder te zoeken of we deze reparatie elders nog goedkoper konden laten uitvoeren. Toch fijn om te weten of je wel echt bij een goede winkel terecht bent gekomen. Gelukkig konden we deze reparatie niet echt goedkoper vinden. De prijs was hier meestal goedkoper en op sommige plaatsen schilde het tot wel 20 euro. Dus we zaten echt goed. Ook kreeg ik 2 jaar garantie op mijn nieuwe scherm.

Na de herstelling

Toen mijn gsm in Antwerpen weer netjes hersteld was mocht ik hem testen en nakijken of alles weer werkte en of het er weer netjes uitzag. Tot mijn grote verbazing zag ik geen verschil met voor de reparatie. Het was echt super netjes. Helemaal gelukkig rekende ik af en kon alle functies op mijn gsm weer gebruiken. Blij als een kind was ik. Omdat ik dit een top ervaring vond wilde ik deze met jullie delen. Voor een Gsm herstelling in Antwerpen ga je zeker naar De Telefoon Reparatie Winkel.